Kurudere İlkokulu
Kurudere Mahallesi Bismil/DİYARBAKIR

VİZYON

´´KURUDERE İLKOKULU´´gurur ve kültürünü; köklü ve deneyimli kurumsal yapısıyla bir nesilden ötekine taşıyan, bilgi çağında ve geleceğin Türkiye´sinde etkin rol alan, sürekli gelişen, yenilikçi, öncü ve örnek bir kurum olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN SARA FİDAN 2016 TEOG SINAVINDAKİ BAŞARISI İLE SİİRT FEN LİSESİ´Nİ KAZANMIŞTIR. BU BAŞARILARINDAN DOLAYI KENDİSİNİ VE VELİSİ OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ MİKAİL FİDAN´I TEBRİK EDİYORUZ.
Kütüphane Kitap Sayısı :350
Öğretim Şekli :tek(normal öğretim) OKULUMUZ MÜSTAKİL OKUL OLUP BAĞIMSIZ SINIFLARDAN OLUŞMAKTADIR.(BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF YOKTUR)

Öğretim Şekli

BAŞLAMA:08:30-BİTİŞ:14:30